Polițiștii din Timiș, mobilizați la Centrul de Transfuzie Sanguină. Apelul lor: „Și tu poți salva destine!”

whatsapp image 2021 10 25 at 15.29.23

Numărul crescut al persoanelor infectate cu coronavirus și nevoia acută de sânge i-a făcut pe 40 de polițiști de la Inspectoratul de Poliție Județean Timiș să fie, luni, prezenți la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Timișoara pentru a dona sânge.  

Polițiștii spun că astfel au dorit să ofere o parte din timpul lor comunității, în speranța că gestul lor de a dona sânge își va atinge țelul și va salva cât mai multe suflete aflate în pericol.

whatsapp image 2021 10 25 at 15.29.44

„Nevoia de sânge din spitale este o problemă cu care se confruntă societatea noastră, astfel că toți avem datoria morală de a ajuta la salvarea cât mai multor vieți, al căror destine depind de aceste «picături de viață». Suntem conștienți că o oră din viața noastră poate salva o viață, astfel că această campanie a devenit esențială în activitatea polițiștilor timișeni.”, a transmis IPJ Timiș.

whatsapp image 2021 10 25 at 15.30.09 (1)

Agenții de poliție recomandă tuturor să participe la campaniile organizate de centrele de transfuzie sanguină, cu îndemnul „Și tu poți salva destine!”

De altfel, Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara organizează în 28 octombrie campania lunară de donare de sânge pentru copiii internați la secția de hemato-oncologie de la Spitalul „Louis Țurcanu” din Timișoara.