Polițiştii din Caraş-Severin stau drepți în fața inculpatului Chebuțiu!

Averea incomensurabilă a omului acuzat de devalizarea celei mai importante uzine din judeţ şi judecat pentru tentativa de fraudare a bugetului de stat cu sume uriaşe îi complexează pe unii oameni ai legii, ca să nu ne gândim la altceva, şi anume, că îi tentează!

Inculpaţii Adrian Chebuţiu şi Adrian Preda se bucură de tratament preferenţial din partea poliţiştilor de la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Caraş-Severin. Dacă ofiţerii DIICOT i-au condus la Parchet ca pe toţi ceilalţi suspecţi vizaţi de anchetele lor, fără să facă vreo diferenţă în funcţie de milioane de euro din conturi, poliţiştii de la IPJ au grijă ca nu cumva foştii manageri de la UCMR să fie văzuţi de cineva cu cătuşe la mâini sau să-i pună în situaţia de a merge prea mult pe jos.

Imediat după ce Tribunalul Caraş-Severin a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Chebuţiu şi Preda, aceştia au fost conduşi cu duba Poliţiei în Arestul IPJ. Polițiştii care i-au escortat au dat dovadă de o slugărnicie suspectă, nu de alta, dar e pentru prima dată când au procedat astfel. Duba se afla la câţiva metri distanţă de uşa pe care urmau să fie scoşi încătuşaţi inculpaţii. Ca să nu-i oblige pe Chebuţiu şi Preda să meargă şapte metri pe jos, că nu erau mai mulţi, poliţiştii s-au chinuit făcând mai multe manevre în locul foarte strâmt până când aproape au lipit maşina de uşa Tribunalului. Dacă ar fi putut, ar fi intrat, probabil, cu duba Arestului până în sala de judecată. Pentru Chebuţiu şi Preda! Manevra oamenilor legii a fost sesizată şi de alte persoane care se aflau în faţa porţii de la curtea interioară. S-au întrebat şi ei miraţi ce vrea să facă şoferul, abia apoi, când au aflat numele inculpaţilor, au găsit răspunsul, zâmbind a lehamite.

Comments

 1. justitiarul says:

  Si catusele unde sunt? Cei care i-au tratat preferential ar trebui trasi la raspundere. Slugarnicia este una din bolile neamuluui romanesc care au dus tara in situatia de fata….

 2. florin says:

  nenorocitul asta de chebutiu a venit calare pe o motocicleta ar trebui sa i se confiste toata averea si sa i se dea o bicicleta sa plece tot calare la bucuresti

 3. Paul S. says:

  Stanciule, Sadoveanu incepe sa fie gelos pe naratiunile tale :)) incercam si noi sa fim mai obiectivi putin? Salvam ceva din jurnalismul asta romanesc, fie vorba intre noi, cam amestecat cu telenovele? 😉

 4. sexe says:

  Bai Dani, militianu ala o fi mai slugarnic decat tine, ca in Elvetia cand ai fost cu Chebutiu la finala de Handbal tu il cam pupai in partea din dos. Pentru noi cei din galerie care am dormit in autocar si tu ai dormit cu el in hotel ni sa parut al dracului de suspect.

 5. adi says:

  Militienii sunt intodeauna sclavi lehamite de asa zisa politie romana care e o rusine mondiala.