Imagini şocante! S-a aruncat în fața trenului Reşița – Timişoara!

Un bărbat s-a sinucis în urmă cu doar câteva minute, aruncându-se în faţa trenului Regio, care mergea de la Reşiţa spre Timişoara!

Călătorii trenului s-au speriat foarte tare în momentul în care mecanicul locomotivei a oprit brusc, chiar înainte de Voiteg. Acesta l-a văzut pe bărbatul care şi-a pus capăt zilelor, dar nu a mai putut evita nenorocirea. Trupul sinucigaşului a fost pur şi simplu sfârtecat şi împrăştiat pe zeci de metri sub roţile trenului. Imaginile de la faţa locului sunt de-a dreptul şocante, după cum descriu oamenii aflaţi în tren.


10933295_713082308811655_711957737_n
La faţa locului au ajuns şi organele de poliţie. Deocamdată nu se cunosc identitatea bărbatului şi nici motivele pentru care s-a sinucis. Garnitura de tren este pentru moment blocată la faţa locului, până când criminaliştii vor reuşi să termine măsurătorile şi să adune toate rămăşiţele trupeşti ale celui care a ales să sfârşească într-un mod atât de şocant.

banner 1000 x 100 hd

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Staţia CFR se numeşte VOITENI. Localitatea rutieră este Voiteg. Similar cu Timişeni – Şag

  2. cristna says:

    trnul NU A OPRIT BRUSC. Eram in tren si citeam o carte… intial am crezut ca a oprit la vreun semnal, sau o halta slab iluminata.