Polițiștii au găsit un adevărat arsenal militar la perchezițiile făcute în dosarul irakianului

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Polițiștii timișoreni au descoperit un adevărat arsenal militar, 13 arme și zeci de încărcătoare, în urma perchezițiilor făcute în dosarul care îl vizează pe un bărbat cu dublă cetățenie, irakiană și britanică. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Potrivit unui comunicat al IGPR, bărbatul, bănuit că ar fi confecționat, în mod ilegal, arme și componente, precum și că deține ilegal asemenea arme și componente, a fost reținut pentru 24 de ore.

În urma perchezițiilor efectuate au fost confiscate două arme letale de asalt, automate, cu destinație militară, susceptibile a proveni din contrabandă, 11 arme cu caracteristicile armelor letale, componente de armă, muniție cu capsa percutată – 20 de bucăți, componente confecționate pentru dispozitive explozive, 64 de încărcătoare, circuite electronice, 3 laptopuri, o imprimantă, o unitate PC, 3 hardware externe și 15 imprimante 3D.

CITEȘTE ȘI: Arme și componente fabricate în Timișoara?! Un irakian este cercetat de polițiști

Dosarul vizează un bărbat de 46 de ani, cu dublă cetățenie (irakiană și britanică) bănuit de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

promovare banner maxagro

Polițiștii au făcut, în acest caz, miercuri 6 percheziții domiciliare, atât la domiciliul persoanei în cauză, cât și la imobilele unor persoane ce ar fi implicate în activități.

„Totodată, în urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că bărbatul ar fi conceput și proiectat arme din material plastic sau polimer, cu caracteristicile armelor letale, de foc, semiautomate folosind echipamente informatice și electronice de proiectare 3D”, se mai arată în comunicat.

Sursă foto: https://ro.pinterest.com

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/