Polițiști locali, atacați în centrul orașului!

Doi polițiști locali au fost atacați în centrul Timișoarei, de către două persoane agresive. Una dintre acestea amenința oamenii cu un cuțit.

Potrivit Poliției Locale Timișoarei, vineri seara, polițiștii au fost sesizați de un bărbat de 40 de ani că a fost înjurat și scuipat de către un alt bărbat, în centrul orașului.

Polițiștii locali au identificat agresorul, un bărbat de 39 de ani. Luat la întrebări, acesta a devenit agresiv și l-a lovit pe unul din polițiștii locali cu pumnul în burtă. Acesta a primit o amendă de 1.000 de lei.

Cel de-al doilea caz s-a înregistrat sâmbătă seara, tot în centrul orașului, unde pe platoul din fața Operei un bărbat beat agresa trecătorii, având și un cuțit.

Bărbatul de 37 de ani din Hunedoara a devenit agresiv la somațiile polițiștilor locali, lovind cu pumnul în față o polițistă. Acesta a fost imediat imobilizat și încătușat.

În ambele cazuri, după prezentarea în fața procurorilor, pe numele celor doi au fost emise mandate de arestare preventivă pe 29, respectiv 30 de zile.