Cu borcanul plin cu muguri de cannabis, la volan!

Acțiunile desfășurate de polițiștii cărășeni în acest sfârșit de săptămână au avut ca rezultat depistarea în flagrant delict a 8 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni și constatarea a peste 500 de contravenții!

Peste 435 de polițiști cărășeni au organizat 50 de acțiuni în perioada 14-16 decembrie pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice și au intervenit la 106 sesizări, dintre care 79 prin 112. Au aplicat 505 sancţiuni contravenționale, dintre care 461 pentru nerespectarea regulilor privind circulația pe drumurile publice. În trafic, poliţiştii rutieri au constatat 9 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. În cazul a 35 de conducători auto, a fost reținut permisul de conducere, pentru abaterile constatate, fiind retrase și 13 certificate de înmatriculare.

Polițiștii au intervenit la timp, la Herculane, înainte să fie ucis cineva. Și asta pentru că drogații nu mai sunt cool dacă nu urcă la volan! „În noaptea de sâmbătă, în jurul orei 02.30, polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Băile Herculane și Secției 4 Poliție Rurală Mehadia au oprit în trafic, pe DN6, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani din Reșița, care a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv în cazul a trei substanțe psihoactive. De asemenea, asupra bărbatului de 28 de ani a fost găsit un recipient din sticlă, conținând muguri și fragmente vegetale de culoare verde-oliv, iar în interiorul autoturismului au fost găsite un alt recipient din sticlă transparentă conținând același tip de fragmente, precum și un plic, în care se afla ambalată o substanță solidă de culoare albă, care ar fi aparținut pasagerului – un bărbat de 32 de ani, din Reșița”, informează Poliția din Caraș-Severin.

În cauză au fost întocmite acte premergătoare săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și deținere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.