Poliţişti amenințați cu moartea la Moldova Veche! Lucrurile o iau razna pe malul Dunării!

Tupeul şmecherilor din Clisura Dunării nu mai cunoaşte nicio limită. După ce acum câţiva ani poliţiştii de frontieră au fost alergaţi de un interlop cu sabia prin curtea instituţiei, acum alţi indivizi sar la gâtul oamenilor legii, pe care îi ameninţă cu acte de violenţă extremă şi chiar cu moartea.

Incidentul s-a petrecut acum două nopţi, când, prin sistemul de supraveghere SCOD, poliţiştii din cadrul SPF Moldova Veche au identificat în zona de protecţie Parcul Naţional Porţile de Fier, Ostrovul Calinovăţ, o ambarcaţiune pescărească în care se aflau două persoane care desfăşurau activităţi de pescuit industrial. Poliţiştii au identificat persoanele în cauză, numai că acestea au refuzat să se supună somaţiilor poliţiştilor. Mai mult, au adresat ameninţări cu moartea acestora şi familiilor lor, precum şi cu fapte de violenţă.

În cauză s-a constituit dosar penal, constatându-se existenţa elementelor constitutive ale infracţiunii de ultraj. Nu s-a dispus luarea vreunei măsuri preventive împotriva acestora. S-a început urmărirea penală in rem”, ne-a informat Ministerul Public.

Comments

  1. lupu adrian says:

    domnule STANCIU nu mai scrieti articole atit de socante despre politia de frotiera,atunci cind le citim ne aducem aminte de ispravile politistilor din vama Naidasi atuci cind trec urmariti ganerali prin vama romaneasca si nimeni nu-i deranjeaza norocul ca-i prind sirbi,politisti romani cauta populatia prin ghiloti de produse acizabile.Domnule Stanciu