Un poliţist cărășean, atacat cu furca!

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Un poliţist din Caraş-Severin a fost atacat astăzi cu furca în urma unei altercaţii, în localitatea Gherteniş. Asta pentru că, împreună cu alţi colegi, trebuiau să ducă la audieri un bărbat din localitatea respectivă.

Poliţiştii de la Ramna şi Berzovia s-au deplasat la domiciliul unui bărbat în vârstă de 40 ani din Gherteniş, pentru a pune în executare un mandat de aducere pe numele acestuia, emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa. Acesta a fost citat în calitatea de învinuit într-un dosar penal întocmit pentru săvârşirea de infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice. Când a aflat că va fi condus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa, bărbatul a devenit agresiv.

Atât persoana pe numele căreia a existat mandatul, cât şi membrii familiei acestuia s-au opus violent, prin folosirea unor diverse corpuri contondente  împotriva poliţiştilor, iar unul dintre poliţişti a tras două focuri de avertisment în plan vertical. În altercaţia care a avut loc între poliţişti şi agresori, un poliţist a fost lovit superficial la o mână”, se arată în comunicatul de presă primit la redacţie din partea IPJ Caraş-Severin.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ultraj, cercetările fiind continuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa faţă de persoanele implicate. Concomitent se desfăşoară activităţi în vederea depistării bărbatului care nu s-a supus executării mandatului de aducere.

O astfel de altercaţie a avut loc în urmă cu aproape 3 ani şi în localitatea Moldova Nouă, când un contrabandist a intrat înarmat cu o sabie la sediul Poliţiei de Frontieră, ameninţându-i cu moartea pe oamenii legii.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/