Politicul și-a pus amprenta și pe Ambulanța cărășeană? Fostul manager acuză!

Serviciul de Ambulanță Caraș-Severin are un nou manager în persoana doctorului Adrian Truică. Membru PSD în Consiliul Local al Municipiului Caransebeș, acesta a câștigat concursul organizat de Ministerul Sănătății. Adrian Truică o înlocuiește pe Daniela Popescu, cea care s-a înscris la concurs, însă nu a trecut de proba scrisă, fiindu-i respinsă contestația.

Adrian Truică este medic pe ambulanță, iar postul de manager l-a obținut pentru următorii 3 ani.

Daniela Popescu este vehementă: dacă se știa că vor fi puși în funcție pe criterii politice, de ce i-au mai umilit chemându-i la concurs.

„Nu mai am ce comenta! Am văzut un articol în presa națională care a prezentat situația șefilor de Ambulanță la nivel de țară. Notele cele mai mari le-au obținut candidații PSD. Din cele mai mari zece note la concurs, șapte au fost obținute de persoane cu legături strânse cu PSD. Ce să mai zic!”, ne-a declarat medicul Daniela Popescu.

Aceasta a ocupat prin concurs funcția de manager la Serviciul de Ambulanță Caraș-Severin din în 1 aprilie 2008 până în august 2009, când a fost demisă tot de PSD, spune Daniela Popescu. „După ce a venit Corpul de Control de la Ministerul Sănătății, au lăsat ca măsură să revin pe post și am revenit din 15 februarie 2011”, mai spune medicul Daniela Popescu, care a condus Serviciul de Ambulanță până în prezent.