Politicienii care v-au dezamăgit o dată nu merită a doua șansă!

Candidatul PMP Caraș-Severin pentru Camera Deputaților la alegerile din 6 decembrie și-a început campania electorală cu un mesaj adresat celor care se vor prezenta la urne, mesaj prin care îi atenționează cu privire la vorbele fără fond rostite la fiecare patru ani de către aceiași și aceiași politicieni care nu se mai dau plecați de la putere.

Ionuț Popovici, unul dintre cei mai tineri candidați pentru Parlament, reprezintă un mare pericol pentru cei care se văd veșnic la putere, motiv pentru care se și așteaptă la încercări de a fi înlăturat. Prin orice metode! „Lupta se anunță de pe acum a fi una mizerabilă. Vulturii stau deja la pândă, pregătiți să atace. Nu cu adevăruri, nu cu argumente, nu cu proiecte pentru oamenii pe care ar trebui să îi reprezinte. Și-au umplut tolba cu minciuni, amenințări, șantaj, cu înregistrări trucate sau interpretate în stilul josnic care îi caracterizează. Totul va fi lansat din spatele unei alianțe neasumate între vechii politicieni care, chipurile, fac parte din tabere diferite”, a afirmat Ionuț Popovici în debutul campaniei electorale.

Candidatul PMP pentru Camera Deputaților le cere cărășenilor să nu mai aibă încredere în vorbele fără fond ale politicienilor cu ștate vechi care i-au trădat de atâtea ori, să nu cadă în capcana lor pentru că aceștia nu merită a doua șansă.

(E)