Poliția nu doarme

Polițiștii din Caransebeș sunt vigilenți și în timpul liber, iar instinctul nu îi dezamăgește. Un hoț a simțit-o pe pielea lui.

Un bărbat a fost surprins de un agent de poliție în timp ce ascundea câteva obiecte pe pervazul unui imobil din Caransebeș. Pentru că i s-a părut suspect, polițistul, aflat în timpul liber, a solicitat sprijinul colegilor săi.

Împreună cu echipa care a ajuns la fața locului au descoperit că obiectele suspecte erau bijuterii ce păreau a fi din aur.

”Existând suspiciuni că aceste bunuri provin din comiterea unei infracţiuni de furt, poliţiştii au continuat investigaţiile pentru identificarea bărbatului, dar şi a părţii vătămate”, a declarat Ancuța Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Se pare că bijuteriile, care erau într-adevăr din aur, aparțineau unei femei care locuiește singură în acea zonă, iar suspectul locuia de aproximativ șapte ani în gazdă la aceasta. Bărbatul a recunoscut în fața polițiștilor că a intrat în dormitorul femeii atunci când aceasta nu era acasă și a furat bijuteriile, pe care le-a ascuns pe pervazul unei clădiri din apropiere.

”Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate, iar bărbatul este cercetat pentru infracţiunea de furt calificat”, a adăugat Ancuța Cărbunaru.

foto: mitudamian.blogspot.ro