Poliția de Frontieră veghează, „La ceas de sărbătoare”, granițele tradiției!

1000x100 (1) untitled design set 970x90 px

În mai puțin de o săptămână, întreaga omenire va sărbători Nașterea Domnului Iisus Hristos. În acest sens, gospodinele analizează meticulos rețete care mai de care mai aspectuoase și mai delicioase, în timp ce alții aleargă după mâncare, de parcă se-anunță foametea lui 2018. Sunt însă și aceia pentru care hala și fala contează mai puțin sau chiar deloc, oameni care preferă să intre în casele semenilor lor aducând, prin intermediul colindelor, pace și bucurie.

În spiritul transmiterii bucuriei sufletești, Casa de Cultură Moldova Nouă găzduiește, astăzi, 21 decembrie, începând cu ora 17:00, cea de-a doua ediție a spectacolului de colinde „La ceas de sărbătoare”. Un eveniment în cadrul căruia oamenii să simtă, cu adevărat, emoția sărbătorilor de iarnă sau să-și confirme, încă o dată, că fără colindul sfânt Crăciunul nu-i Crăciun, ci o simplă reuniune de familie, adunată la masa bucatelor alese.

Printre cei care vor vesti Nașterea Domnului, dincolo de corurile bisericilor din Moldova Nouă și a altor grupuri surpriză, pe scena Casei de Cultură va urca și corul Poliției de Frontieră Caraș-Severin. Dacă participarea acestui din urmă cor poate părea ciudat pentru unii, ei bine, se pare că și polițiștii sunt oameni care, conform fișei postului, veghează granițele teritoriului românesc, iar, conform fișei Crăciunului, aceștia nu fac altceva decât să-și îndeplinească datoria: aceea a transmite obiceiurile și tradițiile românești generațiilor următoare.

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Eveniment cu intrare liberă!

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/