Poliția cere ajutorul timișorenilor pentru identificarea mai multor persoane care au fost de față la crima din zona Gării de Nord

Polițiștii timișeni le solicită cetățenilor să contacteze 112 dacă au văzut sau văd pe stradă mai multe persoane care ar fi fost prezente luni seară în zona Gării de Nord, atunci când un migrant afgan a fost ucis, iar altul rănit, în urma unei altercații. 

„Având în vedere evenimentul din data de 19 aprilie a.c., petrecut în zona Gării de Nord din municipiul Timișoara în care au fost implicate mai multe persoane necunoscute, în urma căruia a rezultat decesul unui bărbat și rănirea altuia, vă facem cunoscute aceste imagini în care apar mai mulți bărbați ce ar fi fost prezenți la locul faptei, în vederea identificării lor. Facem apel la cetățeni, ca oricine poate oferi informații cu privire la persoanele din imagini, să apeleze de îndată Serviciul de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.”, se arată în anunțul IPJ Timiș.

Polițiștii recomandă, de asemenea, ca la întâlnirea în spațiul public a oricăruia dintre acești bărbați, cetățenii să păstreze distanța și să evite orice interacțiune cu aceștia.

CITEȘTE ȘI: „Nu se poate ca Timișoara să fie lăsată singură să gestioneze această provocare”. Soluția înaintată de Fritz pentru rezolvarea problemei migranților fără adăpost