Poliția bate ca Miliția! Răsturnare de situație în cazul muncitorului de la Meridian, acuzat că a rănit cu cuțitul un polițist

Schimbare cu 180 de grade în cazul petrecut în dimineața zilei de 3 noiembrie, pe strada Timișoarei, când un polițist a fost rănit cu un cuțit de un muncitor de la societatea Meridian 22, după ce i s-a cerut să pună masca.

O cameră de supraveghere a surprins perfect toată scena, iar din imagini reiese cum polițistul îl bate pe muncitor, după ce acesta s-a conformat și și-a pus masca. Omul ascuțea o bucată de lemn, pentru a face un dop necesar reparării avariei din groapă. Polițistul s-a rănit singur, în timp ce-l lovea cu pumnii pe muncitor. După ce au urmărit imaginile, reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Timiș au spus că vor demara o anchetă.

„Referitor la imaginile video, care privesc modul de acțiune al unui polițist din Lugoj, facem precizarea că evenimentul este în atenția Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, pentru a efectua cercetări conform competențelor. De asemenea, conducerea I.P.J Timiș a dispus efectuarea de verificări, prin intermediul Biroului Control Intern, pentru analizarea modului de intervenție al polițiștilor. În funcție de rezultatul verificărilor, vor fi dispuse măsuri în consecință”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

CITEȘTE ȘI: Conflict sângeros! Un polițist din Lugoj a fost rănit cu un cuțit de un muncitor de la Meridian, după ce i-a solicitat acestuia să poarte mască