Conflict sângeros! Un polițist din Lugoj a fost rănit cu un cuțit de un muncitor de la Meridian, după ce i-a solicitat acestuia să poarte mască

Refuzul de a purta masca de protecție a generat astăzi, în jurul orei 11.00, un conflict care se putea termina tragic.

Mai exact, un angajat din cadrul Poliției Municipiului Lugoj, aflându-se pe strada Timișoarei la o acțiune care viza respectarea regulilor de prevenție COVID-19, a fost rănit la mână cu un cuțit, pentru că a cerut explicații unui muncitor de la societatea Meridian referitor la nepurtarea măștii. Acesta lucra alături de alți colegi la rețeaua de apă-canal.

Angajatul Meridianului se afla în groapă încercând să rezolve o avarie și a devenit recalcitrant când i s-a cerut să-și pună masca. În urma unei scurte altercații cu polițistul, l-a rănit pe acesta cu un cuțit pe care-l avea asupra lui, pentru a confecționa un dop de lemn de care avea nevoie la repararea avariei.

leader board 728 x 90 px

Polițistul a fost rănit ușor la mână și a ajuns la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Lugoj, pentru a primi îngrijirile de care avea nevoie. Colegii săi continuă însă cercetările pentru a descoperi toate împrejurările în care s-a produs incidentul. Muncitorul a fost condus la sediul Poliției Lugoj și este audiat de oamenii legii.