Poftiți la Soho Social House, la o porție de râs!

nae 1

Decât să speli și să faci păcate, mai bine râzi duminica, la un show live de stand-up comedy cu Nae Nicolae! Unde? Doar la Soho Social House!

Surprizele primăverii pe care Soho le-a pregătit pentru voi, nu se opresc aici. Weekendurile sunt cu voi și despre voi. Luna lui prier începe cu veselie, un aprilie cu bucurie pentru că doar asta se va servi la meniu.

Nae Nicolae și Dinu Gabriel vin la Reșița, cu glumele la purtător, cel mai bun lifting pentru întinerire. Când? Sâmbătă 2 aprilie, cu începere de la ora 18. Locația? Evident Soho Social House, pubul reșițean în care lucrurile bune se întâmplă de fiecare dată.

nae

1000x100 casa brutarului

Pentru că alegeți întotdeauna bunul gust și rafinamentul și pentru că vă place distracția, adunați-vă gașca de prieteni și poftiți la o porție de râs, pe cinste. Biletele către trenul comediei se procură de pe iaBilet sau direct de la locație!

Concurent la  emisiunea iUmor, Nae Nicolae a făcut spectacol și a convins o țară întreagă să-i dea un Like, iar datorită stilului său unic, Nae s-a făcut repede remarcat, reușind să devină un nou “must see” al stand-up-ului românesc.