Poftiți la gulaș! Servește președintele Consiliului Județean Caraș-Severin!

po 1000x100px (3)

Silviu Hurduzeu a răspuns şi el invitaţiei Lions Club, astfel că va servi gulaş în Poiana Lupului, cu ocazia Festivalului Internațional de Jazz.

Acţiunea este una caritabilă şi a mai fost organizată de Clubul Lions şi de Zilele Reşiţei, prilej cu care au putut fi văzuţi la polonic primarul Ioan Popa sau prefectul Florenţa Albu. După ce a avut un adevărat succes cu acţiunea de la Zilele Reşiţei, Clubul Lions din Reşiţa a decis să organizeze o campanie similară şi la Festivalul de Jazz de la Gărâna, respectând reţeta iniţială, adică aducând personalităţi politice şi culturale pentru a-i servi pe turiştii care doresc să ajute la susţinerea cauzei Lions Club. Printre cei care au răspuns invitaţiei a fost şi Silviu Hurduzeu, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, dar şi Adrian Dacica, Mariana Zvarici sau Dan Mirea, care vor fi Chef-i la cazanele cu gulaş vânătoresc şi la cel cu fasole cu cârnaţi.

1000x200 dacus 02

Acţiunea anterioară, cea de la Zilele Reşiţei, a adunat un venit brut de 5.000 de lei. Banii obţinuţi vor fi donaţi pentru masa copiilor defavorizaţi, îngrijiţi de Fundaţia Humanitas Pro Deo din Reşiţa”, transmit cei de la Lions Club.

Banner night theater LightsON TM 2023 1000x100px