Viorel Lolea: “Sunt dezgustat să văd că numele meu e folosit în astfel de jocuri!”

untitled design set 970x90 px

Liberalul a respins orice speculații cu privire la opțiunile sale pentru votul prin care vor fi aleși noii viceprimari ai Reșiței.

Socotelile pe care social-democrații continuă să le facă sperând că vor reuși să obțină majoritate în Consiliul Local Reșița, încurajați fiind de jocurile care le-au ieșit la Consiliul Județean, l-au adus în centrul atenției pe Viorel Lolea, consilier local din partea PNL, pe care unii l-au identificat ca posibil trădător. Mai exact, calculele pe care se bazează pesediștii spun că, pentru a-și păstra pozițiile în Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin și la societatea Aquacaraș, Lolea ar putea vota strâmb la alegerea celor doi viceprimari ai municipiului. Mult mai mulți sunt însă cei care ar băga mâna în foc pentru verticalitatea lui Lolea, dovedită și în alte situații, când ar fi putut să-i urmeze pe unii sau pe alții și să obțină astfel funcții importante sau să-și consolideze poziția. O eventuală trădare pare exclusă și de rezultatele obținute de liberali în 5 iunie în secțiile din zona în care Lolea a fost responsabil.

“Exclus! Nu știu cine a lansat astfel de zvonuri, ce se urmărește, ce interese sunt și de ce se folosește numele meu. Eu sunt liberal vechi, nu m-a căutat nimeni de la PSD și nici nu ar avea de ce, pentru că o astfel de ipoteză este exclusă. Nu are rost să comentez în vreun fel, Viorel Lolea nu trădează PNL, nu a plecat din partid când alții au făcut-o. Sunt foarte surprins de aceste zvonuri și sunt dezgustat să văd că numele meu e folosit în astfel de jocuri”, a declarat Viorel Lolea.