Ioan Popa a descoperit telefoane de mii de euro în Primăria Reșița!

Primarul Ioan Popa spune că a identificat nu mai puţin de nouă contracte de telefonie şi internet încheiate doar pentru aparatul de specialitate al primarului!

Noul primar al municipiului descoperă de la o zi la alta tot mai multe lucruri scandaloase în Primăria Reșița, care nu au făcut altceva decât să ruineze bugetul public. Întrebat despre banii cu care va înlătura efectele inundaţiilor, după ce Prefectura a tăiat 90 la sută din sumele estimate, primarul Ioan Popa a spus că, dacă va fi obligat, va folosi fondurile proprii ale Primăriei. La insistenţa jurnaliştilor, care i-au cerut să precizeze sursa de finanţare atât timp cât conturile municipalității sunt blocate, Popa a răbufnit: „Avem bani şi nu puţini! Haideţi să vă povestesc o întâmplare. Îmi vine o factură de telefonie, de câteva mii de euro. Întreb ce avem în acel contract şi mi se spune că vreo 70 de telefoane, internet… Sun la Monte Banato, aflu că şi noi avem vreo 35 de telefoane şi tot atâtea tablete, dar plătim la Vodafone doar 2.000 de euro!”

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Popa s-a gândit imediat la o renegociere, numai că surprizele abia acum încep să apară. Angajaţii primăriei i-au comunicat că acela este „doar un contract”… ”Adică mai sunt şi altele?! a întrebat Popa uimit. Evident! Mai există internet de la Avolo, mai există contractul cu RDS, cu firma X, cu Y… „Am luat o foaie şi am făcut câte o bulă pentru fiecare contract. Am făcut 9 bule, oameni buni!”, spune primarul. Nouă contracte de telefonie şi internet, care sar lunar de 5.000 de euro! „Iar astea erau doar pentru aparatul propriu al primarului! Restul serviciilor au şi ele bulele lor!”, a constatat Popa. Aşa că, acum s-a apucat să verifice toate aceste contracte şi spune că soluţia va fi să se aleagă un singur operator, cu un preţ competitiv, iar restul banilor să rămână la buget pentru investiţii.

publicitate si promovare online banner maxagro