Tribunalul Caraş-Severin câştigă doi profesionişti, Judecătoria Reşiţa rămâne fără preşedinte!

Consiliul Superior al Magistraturii a luat act de cererea tuturor judecătorilor de la Judecătoria Reşiţa, dar a aprobat trasferul Lucianei Vela la Tribunalul Caraş-Severin!

Colectivul de judecători ai Judecătoriei Reşiţa a scris Consiliului Superior al Magistraturii, după ce Secţia de Judecători a acestuia a aprobat transferul judecătoarei Luciana Vela, preşedinta Judecătoriei Reşiţa, la Tribunalul Caraș-Severin.

Se pare că magistratul, care este și președintele instanței, a făcut impresie bună printre colegi și că aceștia din urmă nu ar dori ca aceasta să plece din 1 septembrie 2016 la Tribunalul Caraș-Severin, așa cum CSM aprobase inițial, ci ar fi dorit ca Luciana Vela să-i conducă în continuare până la 1 ianuarie 2017!

Luciana Vela a cerut totuși CSM să mențină cererea de transfer cu data de 1 septembrie 2016, fapt pentru care Secția de Judecători a aprobat solicitarea Lucianei Vela și a respins-o pe cea a colectivului de judecători ai Judecătoriei Reșița.

gif card de energie dacus 1000x100

Și tot în ședința de ieri, Secția de judecători a aprobat prelungirea cu șase luni a delegării Doricăi Aghescu pe funcția de președinte al Secției Penale a Tribunalului Caraș-Severin, începând cu data de 18 august 2016.

Astfel, Tribunalul Caraș-Severin a câștigat doi profesioniști, dar Judecătoria Reșița va rămâne din nou, din septembrie, fără președinte.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/