Podium fără poeţi din Banat la Concursul „Ion Chichere“!

po 1000x100px (3)

Festivitatea de premiere a laureaţilor ediției a III-a a Concursului Național de Poezie „Ion Chichere“ va avea loc astăzi, 15 noiembrie, la Teatrul de Vest din Reşiţa. 

În organizarea Asociației Culturale Pro Banatul Montan din Reșița, a Bibliotecii Județene Paul Iorgovici Caraș-Severin și a Casei Corpului Didactic Caraș-Severin, astăzi, 15 noiembrie, de la ora 18, la Teatrul de Vest Reşiţa, în sala de spectacole, va avea loc festivitatea de premiere a Concursului Național de Poezie „Ion Chichere“, ediția a III-a. În deschiderea manifestării, poeta Olga Neagu își va lansa antologia de poezie „În cele dintâi în cele din urmă”, Editura TIM, Reșița.

Laureații ediției 2018 a Concursului Național de Poezie „Ion Chichere“, potrivit preşedintelui Asociației Culturale Pro Banatul Montan din Reșița, Marian Apostol, sunt următoriiRaluca Leontina Neagu, București – Premiul IAndreea-Iuliana Petcu, Iași – Premiul II; Claudiu-Liviu Onișoară, Alexandria – Premiul III; Raluca Maria Panait, sat Ghimpaţi (comuna Fărcaşele, judeţ Olt) – Mențiune I; Raluca Reinerth, Cluj – Mențiune II; Alexia Cristiana Ciocheltca, Reșița – Premiul Special Nopțile de Sânziene de la Marga.

banner 1000 x 100 hd

 

Sursă foto: argument-cs.ro

03 britannia 1000 x 100 gif