7 ani! Express de Banat, de la un laptop și idei multe, la cea mai mare redacție de știri!

Povestea cotidianului online Express de Banat începe în noiembrie 2011, atunci când planurile erau mari, iar așteptările și mai mari. Alături de Oana Bejenariu, cea care mi-a fost partener la începutul acestui drum, doar cu un laptop și cu idei multe, ne-am dezvoltat continuu și am investit în ceea ce contează: informație, imagine și echipă. Așa am ajuns la ceea ce suntem astăzi: o redacție puternică, unită, axată pe performanță și creștere.

Încă de la început am stabilit ca Express de Banat să se adreseze unei societăți în continuă schimbare, care nu mai are timp pentru a răsfoi clasicul ziar. Într-o epocă a vitezei, internetul era varianta optimă pentru a oferi publicului informațiile de care are nevoie, la doar un click distanță.

„Știrile circulă mai repede în Caraș-Severin!” a fost sloganul care ne-a reprezentat o bună parte din timp, până la momentul în care am decis că putem mai mult. Parteneriatele noi și colaboratorii din zona Timiș ne-au ajutat să ne dezvoltăm și să cucerim un nou teritoriu, oferind, totodată, firmelor din județul vecin o altă vizibilitate și expunere decât fuseseră obișnuite. Mai mult decât atât, Express de Banat, prin extinderea sa, a ajuns să creeze adevărate punți de legătură între mediul de afaceri din Timiș și cel din Caraș-Severin. Nu întâmplător avem o pagină dedicată zonei de business, astfel încât antreprenorii și poveștile de succes, informațiile utile pentru lumea afacerilor, produsele și serviciile ce se vor a fi furnizate în special în județele Timiș și Caraș-Severin, dar nu numai, să fie acum mai aproape de clienți și de parteneri.


2018, al șaptelea an în care Express de Banat a făcut ca știrile să circule mai repede, ne găsește într-o formulă mai numeroasă și mai valoroasă ca oricând, dar și mult mai aproape de proiectul pe care îl schițam împreună cu Oana în toamna lui 2011. Numele ales de noi, astăzi marcă înregistrată, a dezvăluit, practic, de la bun început care este publicul nostru țintă, deși în prima parte a existenței noastre am acordat o atenție deosebită Caraș-Severinului. Astăzi, însă, Express de Banat e cotidianul online al Banatului! Intrăm în al optulea an al existenței noastre înconjurați de performeri, de oameni puternici și branduri de top și ne bucurăm de parteneriate cu Bizz.Club Timișoara, Elite Business Woman, Asociația Firmelor Timișene sau PressHub, iar lista celor care ne-au acordat încredere poate continua. Povestea Express de Banat continuă să fie scrisă, așa cum spuneam, de un colectiv mult mai numeros, în cea mai mare redacție de știri din Banat. Sub coordonarea noului redactor-șef, Ildiko Szendrei, ni s-au alăturat, de la Timișoara, redactorii Angela Novăcescu și Anda Deliu, dar și mulți colaboratori, specialiști în diferite domenii. Așa cum e cazul psihologului Andreea Berdacicu și al avocatelor Slageana Brancov, Ruxandra Simionescu și Ramona Todor-Maftei, de la casa de avocatură Law Partners. Colaborări de succes am legat și cu Foto Club Banatul Montan sau cu Claudiu Murărașu, de la Reflect Studio. După ce le-am urmărit politicienilor bănățeni toate mișcările făcute la ei acasă, acum vom sta cu ochii pe ei și în timp ce reprezintă interesele Timișului și Caraș-Severinului la București. Se ocupă de asta noul membru al echipei Express de Banat, Daniela Tăbăcaru.

Vă mulțumim pentru acești 7 ani tuturor celor care ne citiți, care ne informați, ne comentați și criticați atunci când e cazul, mulțumim acelora care ne-au fost și ne sunt alături. Și nu sunt puțini! Rămâneți pe expressderbanat.ro! Știrile circulă mai repede!