Ion Mocioalcă, trădat de primarii traseişti! „Oamenii ăștia s-au mutat pentru bani și acum tot pentru bani trădează!“

explo 1000x200

Scandalul din Organizaţia PSD Caraş-Severin, cu Luminiţa Jivan visându-se peste noapte preşedinte de filială judeţeană, nu ar fi fost posibil dacă Ion Mocioalcă nu ar fi primit în partid orice traseist politic. 

La această constatare a ajuns liderul Grupului PNL din Consiliul Local Reşiţa, Hadrian Popescu, într-un interviu acordat redacţiei Express de Banat.

„Ce se întâmplă acum în PSD… eu zic că așa le trebuie, și vă spun și de ce. Pentru că au primit toți primarii traseiști, care s-au mutat de la un partid la altul, unde era cald și bine. De la PD la PNL, de la PNL la PSD… Oamenii ăștia s-au mutat pentru bani și acum tot pentru bani trădează! Ieri pe Vela, alaltăieri pe Frunzăverde, azi pe Mocioalcă“, a declarat Hadrian Popescu.

Liberalul nu poate fi contrazis, pentru că grupul de primari PSD care au făcut echipă cu Luminiţa Jivan împotriva preşedintelui Mocioalcă este într-adevăr dominat de foşti primari PDL-PNL, deveniţi brusc fani Liviu Dragnea. Sau fani ai… banilor de la bugetul de stat, pe care liderul PSD îi distribuie discreţionar, prin intermediul marionetelor sale din Guvern.

Se spune însă că poporul român este un popor de trădători, a venit replica provocatoare a jurnalistului din redacţia Express de Banat, dar Hadrian Popescu nu a acceptat această etichetare: „E mult spus că tot poporul este de trădători. Acum să fac și eu referiri la Miorița? Noi suntem o nație latină, așa sunt latinii. Ce, credeţi că francezii nu au trădat? Uitaţi-vă în istoria Italiei! Ce trădări au fost acolo, ce fărămițare stradală, cum s-au vândut unii pe alții! Cum s-au otrăvit, că ăia mai lucrau și cu otravă! Trădarea e în firea umană, nu doar a nației noastre… Dar mie îmi place să cred că nu am trădat pe nimeni, mi se pare dezonorant. Eu am spus omului în față ce gândeam, chiar dacă nu i-a convenit. Chiar dacă am mai avut discuții contradictorii cu Marcel Vela și cu Nelu Popa, de trădat nu am trădat pe nimeni. Niciodată nu am promis cuiva că merg într-un fel, iar apoi să fi mers în alt fel“.

banner 970 x 250