Ciorbă de bolovan, la 5 lei porţia! Doar astăzi!

Se apropie sărbătorile de iarnă, când fiecare dintre noi ar trebui să fie mai bun, mai atent la semenii noștri. Şi, de aceea, tineri din municipiul Caransebeş, îndrumați de cadre didactice, au pregătit un spectacol caritabil în urma căruia mai mulți copii, dar și persoane vârstnice cu situație materială grea vor avea un Crăciun mai frumos.

Astfel, joi, 15 noiembrie, începând cu ora 17:00, se va desfășura la Casa de Cultură „George Suru” din Caransebeș un spectacol caritabil în urma căruia se dorește ajutorarea unor copii și persoane vârstnice proveniți din medii defavorizate. Pe scena Casei de Cultură vor urca tineri actori, elevi ai Seminarului Teologic „Episcop Ioan Popasu” din Caransebeș, ce vor interpreta piesa de teatru intitulată „Ciorbă de bolovan”.

„Piesa trupei de teatru A Fronte este o adaptare de Dafina Bârcă și Patricia Cimpoieru după un text de Vasile Voiculescu, ce dorește să scoată în evidență necesitatea unității de credință și neam în rândul oamenilor din zilele noastre. De asemenea, ea prezintă detaliat trăsăturile caracterului uman, care este înclinat să se folosească de ajutorul lui Dumnezeu și a semenilor fără să se gândească la recunoștință”, a subliniat Dafina Bârcă, elevă a Seminarului Teologic din Caransebeș.

Prețul biletului este de doar 5 lei, iar tinerii actori invită pe toți cei ce doresc să ia parte la acest act caritabil să se alăture lor, întrucât banii adunați vor bucura pe semenii aflați în suferință. Acest spectacol face parte dintr-un proiect mai amplu al tinerilor seminariști, care doresc să organizeze mai multe evenimente de acest gen.

banner 1000 x 100 hd