PNRR-ul schimbă radical căminul cultural din Cârnecea

camin cultural carnecea

Puțin peste 800.000 de lei primește administrația locală din Ticvaniu Mare pentru reabilitarea și modernizarea căminului cultural din Cârnecea, sat aparținător comunei.

Vești bune pentru localnicii din Cârnecea, după ce proiectul depus de Primăria Ticvaniu Mare, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, pentru modernizarea căminului cultural, a primit undă verde la finanțare din partea Ministerului Dezvoltării.

Primarul Ciprian Sebastian Măceșanu spune că pentru derularea investiției va fi nevoie și de o contribuția financiară din bugetul local. „Suma alocată prin program probabil că nu ne va ajunge și va fi nevoie să mai contribuim și noi cu bani, plus că TVA-ul este nedeductibil și îl vom plăti noi.”, a explicat primarul din Ticvaniu Mare.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Edilul-șef mai spune că așteaptă vești bune și pentru cel de-al doilea proiect depus pe PNRR. „Am mai depus o solicitare de finanțare și pentru căminul din Ticvaniu Mare. Cererea este în evaluare, iar căminul de la Secășeni urmează să-l depunem la Compania Națională de Investiții, pentru că nu se poate reabilita. El este pe structură de lemn și nu există nicio posibilitate să-l refacem, și de aceea ne trebuie construcție nouă.”, a completat Măceșanu.

publicitate si promovare online banner maxagro