PNL Timiș: Fritz nu are niciun merit în recuperarea patrimoniului

strandul termal din timisoara, foto faceboo
untitled design set 970x90 px

TIMIȘOARA. Liberalii din Timiș îi cer primarului Timișoarei să prezinte public, „în cronologia lor”, procesele pentru recuperarea patrimoniului, cu indicarea datei inițierii lor și a sentințelor conexe, cu datele pronunțării lor, atât din perioada administrației liberale Robu, cât și din cea a administrației Fritz.

Solicitarea vine după ce Dominic Fritz a anunțat că societatea care ocupă ștrandul Termal din Timișoara va fi evacuată.

„La fel cum își arogă merite pentru proiectele administrației liberale, artificiile de imagine se aplică încă o dată în ceea ce privește dobândirea patrimoniului orașului. Este momentul ca timișorenii și întreaga țară să afle adevărul! Administrația Robu a dus, de fapt, luptele și pentru C.D. Loga 52 și pentru Ștrandul Termal, ca și pentru absolut toate celelalte elemente de patrimoniu, obținând sentințele favorabile interesului public, numai că acestea au fost contestate de părțile adverse la Înalta Curte de Casație și Justiție, astfel ele neputând fi puse în practică.”, au transmis reprezentanții PNL Timiș, printr-un comunicat de presă.

Liberalii admit că decizia finală a venit acum, în timpul mandatului lui Dominic Fritz, „dar meritul său este, ca de obicei… zero. În fapt, toate elementele de patrimoniu recuperate și cu care se laudă Fritz au la bază luptele duse de administrația liberală și timișorenii trebuie să știe asta!”

Foto: Facebook/ZHH Termal

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/