PNL a făcut sesizare la Biroul Electoral Județean! Robu: „Suntem în posesia unor materiale care arată că PSD nu înțelege vremurile în care trăim”

untitled design set 970x90 px

Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, a precizat că există o sesizare la Biroul Electoral Județean pentru că există cereri tipizate pentru urne mobile cu ștampila PSD, de la Spitalul de Psihiatrie din Jebel. Liderul politic liberal a mai spus că un alt aspect pe care îl consideră în neregulă, dar pentru care nu s-a făcut nicio sesizare, este faptul că în comuna Pădureni se distribuie materiale cu poza liderului județean PSD, Călin Dobra, lângă texte cu proiectele realizate de primarul liberal din localitate.

Robu a prezentat în conferința sa de presă săptămânală de la PNL cererile pentru urna mobilă, care ar fi de la spitalul pentru cei cu boli psihice din Jebel. „Suntem în posesia unor materiale care arată că PSD nu înțelege vremurile în care trăim, unde a ajuns România de astăzi, sau, mai bine zis, nu poate înțelege, dar nu îi convine că de la noi sunt așteptări de conduită civilizată, cu respectarea statului de drept și respectarea legilor. Cum să dai cetățenilor să depună o cerere pentru o urnă mobilă pe un formular pe care ai pus ștmapila organizație județene a PSD? Mi se pare o sfidare așa ceva! Pe ce s-au bazat? Pe faptul că această cerere nu merge mai departe până la BEJ, că de la nivelul secției se trimite un centralizator cu cererile de urna mobilă. Nu cred că au avut în minte să vadă cei din BEJ așa ceva. Mi se pare descalificant, pur și simplu”, a precizat Nicolae Robu.

Nicolae Robu a rupt în conferința materialele electorale cu chipul lui Călin Dobra

De asemenea, liberalul a mai spus că în comuna Pădureni se distribuie materiale cu chipul lui Călin Dobra, dar se vorbește de proiectele făcute de primarul liberal. „M-a sunat colegul de partid și de administrație să îmi spună că este indignat că prin comună au fost distribuite materiale în care toate proiectele dânsului pe AFIR erau prezentate că ar fi proiecte ale PSD-ului și ale președintelui de Consiliu Județean, Călin Dobra. Nu au nicio legătură cu subiectul. Cum poți să faci așa ceva? Oamenii sunt derutați. Ce s-a vrut să se inducă, ideea că administrația liberală este pesedizată, are realizări datorită PSD-ului. Noi avem primari excepționali, care prin ei înșiși, prin strădaniile lor au generat proiecte bune, aprobate pentru finanțare, care au ajuns la implementare”, a precizat Robu.

 

Edilul a spus că vrea să creadă că Dobra nu știe de acele materiale și le-a rupt, teatral, în fața telefonului cu care își transmite live toate conferințele pe Facebook. Primarul de la Pădureni este Dorin Ignuța.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/