PNL a dat undă verde viitorilor secretari de stat și șefi de agenții guvernamentale. Caraș-Severinul trimite doi oameni în guvern

Biroul Permanent Național al PNL s-a întrunit sâmbătă la București, prilej cu care s-a aprobat nominalizarea secretarilor de stat și a șefilor de agenții.

În urma negocierilor purtate cu USR-PLUS și UDMR, din cele 80 de posturi de secretari de stat, PNL a obținut 42, dar și 23 de prefecți. Propunerile au venit din partea organizațiilor din teritoriu, iar o comisie alcătuită din Ludovic Orban, Florin Cîțu, Dan Motreanu, Violeta Alexandru și Virgil Popescu au analizat candidaturile.

PNL Caraș-Severin a prezentat două nominalizări: Claudiu Dolot, președinte la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului, și Andrei Ungur, secretar de stat la Ministerul Dezvoltării. Ambele propuneri au fost validate de BPN.

1000x100 casa brutarului

PNL Timiș va avea un secretar de stat în Ministerul Finanțelor, în persoana lui Alin Chițu, în timp ce județele Alba și Bihor dau cei mai mulți secretari de stat și președinți de agenții naționale: câte patru fiecare!