PMP nu este satelitul nimănui! Eroarea politică de la Bocșa trebuie îndreptată cât mai repede!

Președintele PMP Caraș-Severin, Ionuț Popovici, îi avertizează pe social-democrați că protocolul de colaborare la nivel de județ între cele două formațiuni nu se încheie decât în anumiți termeni, după ce PSD va rupe alianța cu PNL din Consiliul Local Bocșa!

Tandemul PNL – PSD care conduce astăzi Primăria Bocșa este rezultatul unei „erori sau mai bine zis orori politice și administrative, care trebuie îndreptată cât mai repede”, atrage atenția Popovici. „Nu se face nici un protocol fără acceptul colegilor mei președinți de organizații, situație valabilă și la Bocșa. Pentru acest lucru este nevoie de seriozitate, asumare și un larg consens din partea tuturor părților implicate. PMP nu este satelitul nimănui, este a treia forță politică din județul Caraș-Severin și ne vom comporta ca atare!”, mai spune liderul PMP Caraș-Severin.

Deputatul Silviu Hurduzeu, președintele PSD Caraș-Severin, admite că, în cazul orașului Bocșa, protocolul cu PMP are șanse mai mici de a se concretiza, orgoliile dintre Mirel Pascu și Eugen Cismăneanțu fiind imposibil de înfrânt. „Am avut o discuție cu Ionuț Popovici pentru a extinde alianța pe care o avem la nivel de județ cu Pro România și cu PMP. Aceasta a funcționat la ultima ședință a Consiliului Județean, ar fi extraordinar să funcționeze în toate localitățile, dar pe alocuri există orgolii. Nu prevede această alianță ca în cazul unor alegeri să avem candidați comuni, dar pentru a maximiza șansele candidaților noștri vom discuta și despre posibilitatea de a avea candidați comuni.”, a explicat Hurduzeu.

Cel mai probabil, această alianță PSD – Pro România – PMP va funcționa la Anina, acolo unde, la fel ca la Bocșa, vor avea loc alegeri pentru funcția de primar.