PMP Moldova Nouă își face planuri pentru alegerile locale din 2020: „Un candidat responsabil, care să facă alianță cu toate partidele politice…”

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01

Prezența Partidului Mișcarea Populară în orașul de la malul Dunării este resimțită pe zi ce trece din ce în ce mai mult. Planurile PMP-iștilor par să fie ticluite pe termen lung, ceea ce-nseamnă că aceștia nu sunt focusați doar pe alegerile europarlamentare, ci doresc un candidat responsabil, capabil să lupte pentru scaunul de edil-șef al administrației de la Moldova Nouă.

După ce a fost acuzat că ar fi furat startul în contextul alegerilor europarlamentare, montând bannere în mai multe puncte de pe raza orașului Moldova Nouă, președintele PMP de la malul Dunării, Flavius Bălășoiu, le explica cârcotașilor, într-un interviu pentru expressdebanat.ro, că, „în perioada de precampanie, acest lucru este perfect legal” și că ar cunoaște foarte bine regulile. Mai mult decât atât, Bălășoiu pare că nu se va limita doar la alegerile din luna mai a acestui an și ia în serios alegerile locale care vor avea loc anul viitor.


1000x100 casa brutarului

Întrebat, de redactorul expressdebanat.ro, cum ar arăta profilul candidatului PMP pentru cursa alegerilor din 2020, liderul Mișcării Populare de la malul Dunării face următoarea descriere: „Evident, ne dorim un candidat pentru alegerile locale. Din punctul meu de vedere, îmi doresc să fie un candidat responsabil, promovat de noi, de mai multe partide pentru a putea fi ajutat atât în Consiliul Local, cât și la nivel de județ, indiferent de conducerea de la nivel național, județean”.

Ținând cont de faptul că, la nivel local, scaunul de edil este trofeul la care mulți râvnesc, iar pentru acest lucru e nevoie de o susținere solidă, l-am chestionat pe Bălășoiu dacă intră în discuție ideea unui unei alianțe cu vreun partid politic. În acest sens, PMP-istul se-arată deschis și subliniază: „Noi suntem deschiși să facem alianță cu toate partidele pentru a putea dezvolta comunitatea și, implicit, zona! Indicat ar fi ca toate partidele să propună un singur candidat și să-l sprijine necondiționat în Consiliul Local, cât și la nivel de județ. Într-un final, scopul nostru, al tuturor, este să ridicăm zona”.

expres banat 1000x100 (2)