PMP Caraş-Severin promite liste complete şi candidaţi în fiecare dintre cele 77 de UAT-uri

Dacă relaxarea măsurilor impuse de autorități în contextul epidemiologic a dat startul calculului politic, ticluirii alianțelor, share-ului de cuvinte tăioase în spațiul public cu ocazia apropierii alegerilor din acest an, se pare totuși că unele formațiuni politice caută să se dezică de astfel de practici, meticulozitatea și tăcerea fiind cele mai bune arme în vederea obținerii unui rezultat notabil la urne. Este și cazul Partidului Mișcarea Populară.

Faptul că, în curând, oamenii vor fi chemați din nou la urne pentru a-și alege conducătorii a stârnit (și nu prea) interesul liderilor de partid vizavi de menținerea unui dialog constant cu filialele din teritoriu. Astfel, în Caraș-Severin există deja formațiuni care doresc să bată palma cu alte partide pentru a deveni o forță de neegalat în alegeri, la fel cum există și lideri de partid care nici măcar nu s-au sinchisit să ia legătura cu primarii în funcție pentru a pune la punct o strategie în vederea fidelizării electoratului. Această din urmă situație nu pare să caracterizeze Partidul Mișcarea Populară, liderul PMP Caraș-Severin, Ionuț Popovici, subliniind:

„Am o relație foarte bună cu toți colegii de partid. Zilnic schimbăm idei. Avem un dialog constructiv și, sigur, la un moment dat, acest lucru o să se observe într-un rezultat foarte bun pe care noi ni l-am propus să-l obținem în Caraș-Severin, PMP fiind una dintre cele mai puternice organizații din țară”.

Referitor la posibilitatea ca PMP-ul să facă o figură frumoasă în județ cu ocazia alegerilor care se apropie cu pași repezi, Popovici a declarat: „În momentul în care se vor depune listele, vă asigur că vom avea 77 de liste complete și candidați în toate cele 77 de UAT-uri. Trebuie să ne comportăm responsabil, ca un partid serios și nu putem, atunci când vrem să câștigăm alegerile, să lucrăm cu jumătăți de măsură”.