Eugen Băleanu recunoaşte! „Pe lângă atâtea minusuri”, administraţia Torma are şi lucruri bune

Liderul Partidului Verde din Moldova Nouă, Eugen Băleanu, deși e gata să scape orașul de „virusul Torma”, cu referire la mandatul actualului edil în fruntea administrației publice locale de la malul Dunării, admite totuși că primarul a făcut și lucruri bune pentru UAT-ul pe care îl conduce. Cu toate acestea, mai adaugă politicianul, minusurile rămase în urmă trebuie transformate în plusuri, dar cu alți oameni la butoanele urbei.

„Am spus mai multe lucruri pozitive despre Adrian Torma chiar și data trecută când am fost la dumneavoastră în emisiune. Am recunoscut că partea selectivă a gunoiului menajer a fost o chestiune de care s-a ținut și a făcut-o. Are și alte lucruri bune. Eu ce am de spus, spun. Eu nu mă feresc să spun și despre cel mai mare dușman al meu că are o calitate, dacă ea există. Chiar i-o scot în evidență și îl apreciez. A avut și lucruri bune, nimeni nu poate spune nu, pe lângă alte minusuri, pe lângă atâtea minusuri.”, a explicat liderul verzilor din Moldova Nouă în cadrul unui interviu pentru expressdebanat.ro.

Referitor la situația politică actuală în care se află România, schimbarea este absolut vitală, nu doar în orașul de la malul Dunării, ci la nivelul întregii țări. România are nevoie de un suflu nou, gata să se gândească și la interesul cetățeanului, nu doar la interesul propriu.

„Dacă orașul Moldova Nouă este astăzi în ruină, acest lucru este din cauza lui Adrian Torma și a politicii duse de el. Noi trebuie să venim cu o altă politică. Sper ca viitoarea forță politică care va ajunge la primărie să vină cu altceva. Dacă nu schimbăm modul de a face politică, nu doar la Moldova Nouă, lucru valabil peste tot, nu se va schimba nimic.”, a atras atenția președintele Partidului Verde de la Dunăre, Eugen Băleanu.