PMP are candidaţi pentru funcția de primar la Sacoșu Turcesc și Uivar

Cornel Sămărtinean, preşedintele PMP Timiş, a prezentat azi doi dintre candidaţii partidului la funcţia de primar în două localităţi din judeţ. Este voba despre Emanoil Hârceagă la Sacoşu Turcesc şi Bogdan Gheorghe Săvulescu la Uivar.

Emanoil Hârceagă este viceprimarul localităţii Sacoşu Turcesc, un candidat cu experienţă administrativă şi politică, aşa cum l-a descris  Sămărtinean.

„Toţi locuitorii comunei cred în personalitatea şi în ceea ce domnul Ceagă poate la un moment dat să arate că a făcut şi că va face. Prin spiritul pe care dânsul îl emană în viaţa de ziua zi cu zi şi prin experienţa politică cu celelalte formaţiuni politice, vor reuşi să transforme comuna şi să aducă acel plus de valoare şi acea bunăstare pe care noi cu toţii o aşteptăm în toate comunele din judeţul Timiş”, a declarat Cornel Sămărtinean, preşedinte PNL Timiş.

„Nu-mi place nici să laud, nici să critic predecesorii. Vreau să duc comuna Sacoşu Turcesc la un standard european, să fie în fruntea comunelor mari din judeţul Timiş. E o comună importantă pe harta judeţului Timiş, pe care o pot gospodări alături de viitorii consilieri în cel mai bun mod”, a completat candidatul PMP de la Sacoşu Turcesc.

Candidatul PMP de la Uivar este Bogdan Gheorghe Săvulescu. Sămărtinean consideră că acesta va face istorie la Uivar.

„Cetăţenii comunei îl cunosc ca fiind un bun gospodar, un bun cetăţean şi cred că vom câştiga fără doar şi poate și vom arăta ce lucruri incredibile se pot face în acea comună”, este de părere Cornel Sămărtinean.

Săvulescu şi-a propus trei obiective mari şi late în cazul în care va ajunge în funcţie.

„Sunt consilier în comuna Uivar de opt ani de zile, am făcut destule lucruri cu echipa mea. În continuare cred că sunt multe probleme de rezolvat la nivel de comună, care este formată din patru sate. Principalul obiectiv al meu este acela de a aduce gazul metan în comună. Al doilea obiectiv este accesarea de fonduri europene. Al treilea obiectiv este repararea podeţelor, pentru că am fost semnalat de mai mulţi cetăţeni din comună”, a precizat Săvulescu.