Dă un refresh planetei și haide să plantezi un copac la acțiunea „Rădăcini către viitor!”

Weekendul tău poate începe cu o faptă bună, care să reducă problema poluării și să aducă un plus comunității.  Societatea de Geografie din România, prin Filiala Timiș, organizează o acțiune de împădurire în această sâmbătă. Află despre ce este vorba!

Acțiunea de împădurire „Rădăcini către viitor!” se va desfășura sâmbătă, 7 martie, la Topolovățu Mare, între orele 10.00 și 13.00. Organizatorii își propun ca prin această acțiune să responsabilizeze comunitatea față de dezastrele din natură, în special tăierile ilegale de copaci. Întâlnirea are loc la ora 10.00 la terenul de fotbal al comunei, înainte de intrarea în Topolovățu Mare, mai exact pe partea stânga a sensului dinspre Timișoara.

„Cadre didactice, studenți, elevi, iubitori de natură și cultură, vom merge împreună să facem o faptă bună: să sădim rădăcini către un viitor mai sănătos!”, transmit organizatorii. Universitatea de Vest din Timișoara, Primăria Topolovățu Mare, Liceul Silvic, Liceul „Bela Bartok”, Liceul „Nikolaus Lenau”, Ocolul Silvic Lunca Timișului și Institutul Francez din Timișoara sunt partenerii activi ai evenimentului.

Nevoia de aer curat trebuie să fie un obiectiv în rutina noastră!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/