Ultimele decizii ale Comitetului pentru Situații de Urgență! Ședința s-a încheiat cu intervenția unui echipaj SMURD

untitled design set 970x90 px

În urma întâlnirii Comitetului pentru Situații de Urgență care a avut loc la Prefectura Timiș au fost luate mai multe măsuri după ce la Spitalul de Boli Infecțioase a fost internat cel de-al patrulea caz de coronavirus.

Liceul Alimentar la care învață cei doi adolescenți diagnosticați cu COVID-19 va fi închis până în 11 martie pentru igienizarea generală a întregii clădiri, dar elevii clasei a IX-a vor sta acasă și săptămâna viitoare. La nivelul ISJ s-a luat decizia ca toți directorii de școală să se întâlnească pentru stabilirea unui plan în urma căruia toate unitățile de învățământ din județ să fie dotate cu materiale dezinfectante.

„În plus, s-a decis ca inspectorul școlar general al județului Timiș să înceapă, de luni, controale în toate școlile din județ pentru a vedea dacă au fost dotate cu materialele dezinfectante. La rândul lor, directorii de școli trebuie să prelucreze cu profesorii și elevii materialele informative destinate prevenirii infecției cu COVID 19”, au transmis reprezentanții DSP.

publicitate ziar expresb 1000x100

Ședința Comitetului pentru Situații de Urgență s-a încheiat cu un echipaj SMURD la poarta Palatului Administrativ. Prefectul Liliana Oneț s-a simțit rău, astfel că a fost solicitată intervenția unui echipaj SMURD. Medicii au plecat de la fața locului după aproximativ 20 de minute, dar cu mașina goală. Potrivit unor surse, Liliana Oneț s-ar fi deplasat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Timișoara cu mașina proprie.