Plutonul de execuție de la „Eftimie Murgu” condamnă universitatea! Urmează încă un asalt mediatic!

Marian Apostol, liderul CNS Cartel Alfa Caraş-Severin, le deschide ochii celor care conduc astăzi universitatea reșițeană și care, prin deciziile lor, o angrenează într-un etern scandal ce-i afectează iremediabil imaginea și prestigiul!

Printr-o scrisoare deschisă adresată Senatului UEM, Apostol le cere celor care vor vota demiterea profesorului Cristian Rudolf, care e totodată și lider de sindicat, să nu adopte un comportament de tip „pluton de execuţie”, așa cum anticipează toată lumea. Liderul CNS Cartel Alfa vorbește despre o sancțiune disproporționată în raport cu o faptă recunoscută și corectată de Cristian Rudolf, faptă care nu ar fi adus niciun prejudiciu universității. Adevăratul prejudiciu de imagine l-ar suferi „Eftimie Murgu”, spune Apostol, dacă membrii Senatului vor face greșeala să-l concedieze pe Cristian Rudolf.

„Universitatea Eftimie Murgu, instituție mult prea prezentă, uneori pe nedrept, în scandalurile din spațiul public, va trebui să-și asume un alt asalt mediatic ce se va derula în paralel cu acțiunea din instanță, unde va trebui sa anuleze argumentele noastre, dar… și să facă dovada gravității abaterii disciplinare pe care o invocă. Avem convingerea însă că instituția numită Cartel ALFA, cea care a fost alături de universitate chiar și în campaniile, derulate prin licee, de atragere a viitorilor studenți, nu va fi pusă într-o asemenea neplăcută situație, că problema aflată în discuție va fi soluționată pe cale amiabilă, printr-o observație colegială, sau, cel mult, printr-un avertisment scris”, a transmis Marian Apostol.

1000 x 100 gif logiscool