Plujar, șanse egale cu Hurduzeu și Dunca pentru șefia Consiliului Județean Caraș-Severin!

Se cunosc deja trei, poate chiar patru candidați pentru președinția CJ Caraș-Severin, iar calculele la această oră sunt foarte complicate.

Silviu Hurduzeu va candida pentru un nou mandat din partea PSD, cel mai probabil, într-o alianță cu Pro România. Liberalii mizează pe Romeo Dunca. PMP se pare că va merge singur în alegerile locale și atunci e aproape sigură candidatura actualului vicepreședinte al Consiliului Județean, Ionuț Popovici. USR-PLUS a validat deja candidatura tânărului Andrei Plujar, cel care nu vede un favorit cert, dar nici un perdant din start.

„Șansele cred că sunt egale. Domnul Dunca este la fel ca mine, este un novice în ale politicii și observăm acest lucru prin faptul că dumnealui și-a exprimat deja dezamăgirea față de colegii de partid. Cred că un politician, provenind din vechea clasă politică, nu ar fi făcut asta niciodată public. Nu știu dacă se joacă dumnealui cu focul, nu doresc să îmi dau foarte mult cu părerea despre treburile interne ale Partidului Național Liberal, cred care este strict problema lor.”, a spus Andrei Plujar.

Anunțarea candidaturii lui Romeo Dunca din partea PNL a luat prin surprindere, dar în același timp a bucurat celelalte tabere politice. Și asta pentru că Marcel Vela ar fi fost un adversar greu de învins, după cum recunosc aproape toți liderii politici de pe scena județeană. Pentru Andrei Plujar, chiar și actualul ministru de interne este un adversar politic de bătut. „Cora de popularitate a domnului Vela se poate întoarce foarte ușor și împotriva domniei sale. Nu știu dacă va fi o competiție mai grea sau mai ușoară cu Romeo Dunca decât ar fi fost cu Marcel Vela, sper să fie o competiție fair-play, să fie o competiție, până acum văd că sunt anunțați doar bărbați în această campanie electorală, în această competiție, deci sper să fie o competiție de gentlemani și să venim cu lucruri concrete, cu proiecte. Evident, să putem să și criticăm ceea ce nu s-a făcut până acum, dar să păstrăm o limită a decenței și a bunului simț.”, a mai comentat liderul USR Caraș-Severin.