„Nu ne trebuie nicio campanie electorală! Campanie să facă cei care doresc preşedinţia Consiliului Judeţean şi consilierii judeţeni”

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

În contextul alegerilor locale din acest an, primarul comunei Socol, Olghița Ghiță, și candidat pentru încă un mandat la șefia instituției publice locale pe care actualmente o conduce dă de înțeles că nu are nevoie de nicio campanie electorală, realizările din ultimii opt ani fiind „cartea de vizită” a acesteia în fața electoratului care va fi chemat la urne. În plus, mai adaugă Olghița Ghiță, rețeta adoptată în comunitatea sa nu trebuie aplicată la nivel județean, întrucât acolo oamenii trebuie să aibă habar vizavi de persoanele cărora le vor acorda încrederea.

„Nu ne trebuie nicio campanie electorală! Ca primar și viitor candidat consider că nu am nevoie de așa ceva, părere împărtășită și de echipa mea. Oamenii ne cunosc în zonă, în comunitate. Campanie să facă cei care doresc președinția Consiliului Județean și consilierii județeni. Cum se vor organiza și cu cine vor face echipă, asta e o cu totul altă discuție și rămâne de văzut.”, a explicat, pentru expressdebanat.ro, șeful administrației publice locale din Socol, Olghița Ghiță.

Vizavi de bețele-n roate pe care i l-ar putea pune contracandidații săi în cursa pentru încă patru ani la șefia primăriei Socol, Ghiță dă de înțeles că nu vede nimic care îi poate păta imaginea, faptele celor două mandate vorbind de la sine. Mai mult decât atât, față de cei care vor scorni tot felul de povești, fără argumente reale, primarul social-democrat subliniază că legislația în vigoare va juca rolul acului pentru limba piperată a fiecăruia.

„La mine nu o să fie nimic murdar pentru că doamna primar, în cei opt ani, a fost transparentă total. Transparența este totală și nu văd nicio campanie murdară. Contracandidații mei nu pot să susțină ceva murdar dacă nu au argumente. Nu are cine să vină cu mizerii și măgării. Dacă vor veni, vor răspunde. Există legi în vigoare și vor răspunde penal pentru tot ceea ce spun fără o bază care să susțină cele lansate în spațiul public. Consider că la mine va fi liniște și pace, iar de alții nu mă interesează.”, a mai adăugat primarul comunei cărășene, Olghița Ghiță.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/