Clienții cabinetelor stomatologice s-au adaptat la prețurile crescute de pandemie

untitled design set 970x90 px

Redeschiderea porților cabinetelor stomatologice începând cu mijlocul lunii trecute a fost de bun augur pentru pacienții cu probleme, nu însă și pentru buzunarul acestora, contextul epidemiologic determinându-i pe medici să mărească tarifele. Astfel, în lipsa alternativelor, oamenii nu au încotro decât să se adapteze „trendului”, asta dacă vor să pună capăt durerilor insuportabile cu care se confruntă.

Dacă în prima săptămână a reluării activității cabinetelor stomatologice atât medicii, cât și pacienții erau reticenți vizavi de posibilitatea răspândirii COVID-19, actualmente situația în acest sens pare că a revenit la normal, oamenii călcând toți mai des pragul cabinetelor medicilor stomatologi, însă pentru acest lucru sunt nevoiți să suporte costuri ceva mai mari, în funcție de problemele pe care le întâmpină.

„La început a existat o oarecare reticență din partea clienților noștri, dar acum lucrurile și-au reluat cursul normal. Vizavi de costuri, într-adevăr, acestea sunt ceva mai mari și asta pentru că prețurile de achiziție în privința materialelor necesare, inclusiv echipamentele de protecție împotriva răspândirii COVID-19, nu doar că s-au dublat, ci sunt chiar de cinci, șase ori mai mari. Acum, fiecare medic hotărăște prețul intervenției, însă am încercat să nu-i împovărăm atât de mult pe clienți, mare parte a acestor costuri fiind suportate de noi.”, a precizat unul dintre medicii stomatologi de pe raza orașului Moldova Nouă.

publicitate ziar expresb 1000x100

Sursa foto principal: digi24.ro.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/