Pro România lucrează la închegarea echipei în zona Clisurii Dunării: „S-ar putea ca primarii în funcţie să vină la noi”

După ce a dat de înțeles că este dispus să poarte discuții cu primarul social-democrat al orașului Moldova Nouă, Adrian Torma, în vederea unei Stângi politice unite, reprezentantul Pro România în zona Clisurii Dunării, Toni Novăcescu, are și candidat propriu în urbea de la Dunăre dacă Dreapta politică nu reprezintă un pericol în cadrul alegerilor locale din acest an.

„Dreapta, la Moldova Nouă, și-a făcut-o cu mâna ei. Singuri și-au îndepărtat oamenii de valoare, însă pe mine mă privește mai puțin acest aspect. Mă interesează ce facem noi, cei de Stânga. În cazul în care Pro România nu va face alianță cu PSD-ul, noi avem candidatul nostru care să lupte pentru șefia Primăriei Moldova Nouă, doar că nu am vrut să-l scoatem la-naintare, căci, în contextul actual, calculul politic e prematur. Sunt probleme mult mai importante acum decât alegerile locale.”, a explicat Toni Novăcescu, vicepreședintele organizației Pro România Moldova Nouă.

Referitor la poziția Pro România în Clisura Dunării, coordonatorul zonal al partidului condus de Victor Ponta dă de înțeles că se lucrează la coagularea echipei, ba chiar că sunt gata să beneficieze de capitalul de încredere al primarilor în funcție, deschizându-le larg porțile partidului în vederea transferului politic.

„În zona Clisurii Dunării avem unele organizații unde suntem mai subțiri și vom merge la nivel de alianțe. S-ar putea ca primarii în funcție să vină la noi. Deci, în politică e posibil orice, până în ultima clipă. Cu toate acestea, noi nu vom accepta compromisul, adică interesul propriu în detrimentul interesului comunității. Nu suntem vânători de funcții ca alții.”, a subliniat vicepreședintele filialei Pro România de la malul Dunării.

Sursa foto principal: reper24.ro.