Plouă cu rechizite la Diverta. Ofertele la ghiozdane pline cu toate cele necesare bat orice recorduri la prețuri mici!

Librăria Diverta din Reșița și-a umplut iar rafturile cu oferte care mai de care. De data aceasta, prețurile sunt cu adevărat uimitoare. Și asta, pentru că ghiozdanele au fost burdușite cu tot ceea ce le trebuie celor mici în noul an școlar și însoțite de prețuri care cu siguranță îi vor lăsa pe părinți cu bani în portofel.

Rechizitele au luat cu asalt rafturile librăriei Diverta. Apropierea noului an școlar aduce emoții nu doar micuților care vor începe școala, ci și angajaților de la Diverta care se chinuie zi de zi ca rafturile să arate impecabil și să fie cât mai atrăgătoare.

Cu noile oferte puse la dispoziție nici nu mai este nevoie de eforturi prea mari pentru ca totul să fie perfect, pentru că părinții pot cumpăra ghiozdane complet dotate cu stilouri, acuarele, caiete și alte rechizite la prețuri care nu depășesc 120 de lei.

leader board 728 x 90 px

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157646464254847″]

Astfel, un ghiozdan cu personajul de desene animate Prințesa Sofia, care are în dotare 34 de componente, printre care creioane cerate, acuarele, sticluță de apă, cărți de colorat sau penar, poate fi achiziționat la doar 89.9 lei. La același preț există și varianta pentru băieți, și anume ghiozdanul cu Mickey Mouse, dotat cu 36 de componente.

Pentru învățăceii puțin mai mari, Diverta scoate la ofertă ghiozdane cu Monster High, complet echipate cu 49 de componente, la prețul de doar 119.9 lei. Pentru băieți, la același preț, librăria Diverta a pus pe rafturi ghiozdanele cu Cars.

Ofertele nu se opresc aici. Şi filmele cu desenele animate preferate ale micuților pot fi achiziționate câte două la prețul unuia singur.