Ploaie de stele la Anina

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Sala de sport din Anina a găzduit o manifestare de ținută, una tradițională în această perioadă a anului. Cupa Stelele Aninei, ediția 2016, a adunat laolaltă sportivi de la 15 cluburi de karate din România și Serbia. România a fost reprezentată de cluburi din Timișoara, Orăștie, Simeria, Călan, Hunedoara, Deva, Anina și Bozovici, iar Serbia a avut sportivi de la cluburi din Novi Sad și Zrenjanin.

Gala finală a adus pe tatami cei mai buni sportivi prezenți la competiția de la Anina. Amfitrionul acțiunii, Marian Meșinschi, a pregătit în detaliu ediția din acest an a Cupei Stelele Aninei. Sportivii au apărut în fața publicului însoțiți de focuri de artificii, ca la marile competiții. De partea artistică a galei au fost responsabile trupele de dans White Step din Timișoara și Burning Sound din Arad. Întrecerea seniorilor a fost câștigată de Nemanja Milovanovic, din Novi Sad, un sportiv care reprezintă Anina în competițiile internaționale, iar la senioare cea mai bună a fost Jovana Egic, din Zrenjanin. Cel mai bun sportiv al competiției a fost desemnat Mihai Martineț, de la clubul hunedorean Champions. În clasamentul pe cluburi, primul loc a fost ocupat de Champions, urmat de CFR Simeria și O-KA-DO Hunedoara. Sport Star Anina și Nera Bozovici nu au intrat în clasamentul pe cluburi. Dintre sportivii cărășeni s-au remarcat Marian Schifirneț, Robert Smeu, Irina Vișovan și Ioana Becia. Un moment special a fost dedicat regretatului nostru coleg de la Jurnal de Caraș-Severin, Marius Moraru, cel care a promovat ani la rând această competiție.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157671909358134″]

„Sunt bucuros că am putut organiza o nouă ediție a Cupei Stelele Aninei, le mulțumesc tuturor celor implicați în organizare, mulțumesc spectatorilor prezenți la sală”, ne-a spus Marian Meșinschi, vicepreședintele Comisiei de Arbitraj din cadrul departamentului IKU EUR&KA al Federației Române de Arte Marțiale.

Manifestarea cultural-sportivă a fost organizată de Sport Star Anina și Primăria orașului Anina, cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Caraș-Severin și al Federației Române de Arte Marțiale, departamentul de karate IKU EUR&KA, reprezentată de shihan Mihai Cioroianu.