1.500 de euro pentru operația lui Robert Covăsală. Fotbalistul de la CSM Reșița revine în retur

Fundașul Robert Covăsală, de la CSM Reșița, s-a operat în această săptămână la o clinică de ortopedie din Timișoara. Fotbalistul va sta departe de gazon câteva luni și speră să reintre pe teren după începerea returului.

După ce a pus umărul la promovarea Reșiței în Liga a III-a, Robert Covăsală a jucat foarte puțin în acest sezon, din cauza unei accidentări ce a necesitat o operație de ligament încrucișat și menisc. Cărășeanul a fost operat în Timișoara, de medicul ortoped Radu Prejbeanu, costurile fiind suportate de club. E vorba de aproximativ 1.500 de euro, după cum spune jucătorul.

În prezent, Robert Covăsală se află în recuperare acasă, la Caransebeș, dar spune că nu va sta deoparte de colegii săi. „Vin sâmbătă la meciul cu Deva, cum o să vin la toate meciurile de acasă. Am încredere în colegii mei, știu că avem echipă bună și că ne vom impune. Mi-e greu să stau pe tușă, dar acum n-am ce face. Le mulțumesc tuturor celor care m-au încurajat în aceste zile și mi-au arătat că-mi sunt alături”, ne-a spus Robert Covăsală.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/