Diferență mare doar în conturi! Banatul a pierdut în „decisiv” cu o pretendentă la titlu!

Într-un meci din etapa a doua a Diviziei A1 la volei masculin, Banatul Caransebeș a cedat pe teren propriu, la mare luptă, în cinci seturi, în fața Arcadei Galați, una dintre cele mai bogate echipe ale campionatului, care are în componență mulți internaționali, în special români și sârbi.

Oaspeții au câștigat primul set la limită, dar voleibaliștii din Caransebeș au arătat în următoarele două seturi că în fața fileului contează mai puțin banii și CV-urile jucătorilor, ci mai mult ambiția și determinarea.

Gugulanii au câștigat seturile 2 și 3, dar l-au pierdut la mare luptă pe cel de-al patrulea, pe care la un moment dat păreau să-l aibă în mână. Astfel, meciul a ajuns în setul decisiv, unde gazdele s-au aflat în avantaj până în partea a doua a acestuia, când probabil s-au speriat că pot învinge una dintre echipele bine cotate ale campionatului și au comis câteva greșeli în momente cheie, de care au profitat oaspeții din Galați.

Arcada a învins cu 3-2 pe seturi la Caransebeș, dar Banatul a lăsat o impresie excelentă, după un joc bun, aplaudat la final de publicul spectator, venit în număr destul de mare la Sala Polivalentă „Victoria”.

„Iar am făcut un meci bun, ca și cel de la Ploiești, se pare că ne lipsește puțin norocul. Foarte bine putea să fie 3-1 sau 3-2 pentru noi. Avem tot campionatul în față, sper ca de la meci la meci să jucăm și mai bine și să aducem victorii Caransebeșului. Diferența dintre noi și adversarul de azi nu este mare. Bine, ei trag la titlu, noi tragem la primele 6, dar foarte bine puteam să câștigăm azi. S-a mers bară la bară, am dovedit că echipa Caransebeșului se poate bate cu o echipă cu un buget mult mai mare și cu pretenții mult mai mari decât noi. Sper să aducem publicul la sală, să jucăm la fel de bine în viitor”, a spus antrenorul Banatului, Răzvan Parpală.

În etapa viitoare, Banatul Caransebeș va juca sâmbătă, 22 octombrie, pe terenul echipei Unirea Dej.