Ploaia l-a sabotat pe Robu – încă nu se poate circula pe podul Eroilor!

Ploaia a împiedicat terminarea marcajelor pe podul Eroilor, astfel încât, deși primarul a promis că se va da drumul la trafic luni dimineață, timișorenii încă nu puteau traversa zona nici în prima parte a zilei de astăzi.

În ciuda faptului că marcajele de pe pod, necesare pentru buna desfășurare a traficului auto, au fost realizate, trecerea tot nu este permisă. Șoferilor, pietonilor și bicicliștilor nu li s-a oferit încă accesul deoarece ploaia a luat prin surprindere muncitorii care nu au putut termina marcajele din jurul podului, și anume trecerile de pietoni și pistele de bicicliști.

Astăzi se va da drumul la trafic, probabil nu mult după ora 12.00, pentru că asfaltul s-a zvântat suficient pentru a se putea vopsi ce a mai rămas de marcat. Se va mai lucra la racorduri, se vor face mai ales finisaje în zona parapetelor, dar ce a fost mai greu a trecut. Important e să se dea drumul la trafic atât pentru mașini, cât și pentru pietoni și bicicliști, dar și să existe condiții cât mai bune”, afirmă Nicolae Robu.

De menționat este că se lucrează și la pistele de biciclete de sub pod pentru a permite bicicliștilor să treacă direct prin acele străpungeri, nu prin intersecțiile de pe carosabilul de la suprafață.