Și-a ales produse de peste 3 000 de lei fără să le plătească!

Clientul unui supermarket din oraș a crezut că poate să treacă de casa de marcat fără să plătească și fără să fie sesizat de agenții de pază din magazin.

Un reșițean a considerat că poate să păcălească angajații unui supermarket și a vrut să se facă nevăzut pe ușa de la magazin cu un cărucior de cumpărături încărcat până la refuz, cu produse ce însumau 3300 de lei. După ce a reușit să treacă pe la o casă de marcat închisă, „cumpărătorul” s-a îndreptat liniștit spre ieșire, însă a fost observat de agenții de pază ai magazinului, care au anunțat imediat jandarmii. Aceștia au intervenit la timp, iar bunurile din magazin au fost returnate supermarketului, astfel că prejudiciul a fost recuperat.

Jandarmii deplasați la fața locului au constatat că C.I., în vârstă de 24 de ani, din Reşiţa, a profitat de neatenţia personalului și a sustras produse alimentare şi nealimentare, pe care le-a pus în căruciorul de cumpărături, încercând să părăsească incinta magazinului pe la una dintre casele nefuncţionale în acel moment. Jandarmii cărăşeni au întocmit celui în cauză actele premergătoare începerii urmăririi penale, fiind susceptibil de comiterea infracţiunii de furt calificat”, se informează într-un comunicat de presă din partea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin.