Siderurgiştii îşi arată din nou nemulţumirile!

express de banat, resita, caras-severin, stiri resita, stiri caras-severin, mechel, ductil steel, combinat, uzina, luca malaiescu, stiri otelu rosu, valea bistrei, negocieri pentru cumpararea societatii

Sătui de atâtea promisiuni, siderurgiştii de pe Valea Bistrei au ieşit din nou în faţa uzinei să îşi ceară drepturile. Foştii angajaţi ai Ductil Steel susţin că protestele nu se vor opri aici.

După ce ieri au renunţat să protesteze, la această oră muncitorii declanşează o nouă grevă vizavi de plata banilor pe luna aprilie şi cele trei salarii compensatorii. Cei peste 400 de angajaţi ai Combinatului Ductil Steel s-au ales, din păcate, doar cu fluturaşi în care sunt prevăzute sumele cuvenite, şi nu cu banii pentru luna în care au prestat servicii pentru compania din Oţelu Roşu.

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

În urmă cu aproximativ 3 săptămâni, peste 100 de  angajaţi ai companiei au blocat circulația pe drumul național ce leagă Oțelu Roșu de Hațeg. Hotărâţi, aceştia le-au reamintit rezentanților Guvernului faptul că economia din zonă este dependentă de funcționarea combinatului Ductil Steel.

tmc 640