Purec, sub semnul excluderii din PP-DD!

untitled design set 970x90 px

Vestea că senatorul Ioan Simion Purec cochetează cu UNPR și își pregătește plecarea din PP-DD, partid pe listele căruia a fost ales, îi supără pe liderii filialei județene. Aceștia sunt hotărâți să ia măsuri.

Apele au devenit agitate la nivel de județ în partidul lui Dan Diaconescu, după ce colegii de filială ai senatorului au aflat intențiile acestuia. Revoltați la maximum, aceștia au declarat pentru Express de Banat că se simt trădați și dezamăgiți, în contextul în care la alegerile parlamentare au făcut front comun, i-au oferit șansa de a candida pe lista unui partid și l-au ajutat să își câștige calitatea de parlamentar.  Așadar, acum șefii PP-DD se gândesc să îl sancționeze pe fiul senatorului, Sebastian Purec, cel care în prezent ocupă funcția de consilier local, dar care și-a pierdut credibilitatea în fața colegilor de partid. Asta, mai ales că tânărul consilier ar visa să ocupe postul de viceprimar al Reșiței, potrivit spuselor colegilor săi.

„Domnul Purec a purtat negocieri de acest gen în nume personal şi beneficiind de susţinerea PSD. În aceste condiţii, normal ar fi ca Sebastian Purec să-şi urmeze tatăl şi să-şi dea demisia de onoare din PP-DD. Ca să fim foarte bine înţeleşi, noi îl vom susţine pentru funcţia de viceprimar pe domnul Lucian Voina“, a spus Daniel George Surdu, vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene a PP-DD şi consilier județean. Potrivit acestuia, senatorul Ioan Simion Purec este ,,un trădător, pentru că a părăsit corabia într-un moment în care trebuia să demonstreze loialitate. Este şi aceasta o dovadă că la dânsul primează interesele personale şi ale familiei sale“.

Principalul candidat al partidului la funcția de viceprimar al municipiului  Reșița, alături de social-democratul Ioan Crina, Lucian Voina, se declară și el dezamăgit de sfidarea afișată de Purec.

„Decizia de a părăsi PP-DD reprezintă o mare dezamăgire, ţinând seama de spusele lui conform cărora va rămâne în partid până la ultimul, cel care va închide uşa. S-a bucurat de toată susţinerea noastră într-un moment în care nu mai conta pe scena politică. PP-DD l-a scos din conul de umbră, l-a reinventat, ajutându-l să atingă, în Parlament, apogeul politic“, a spus Lucian Voina, secretarul general al PP-DD Caraş-Severin.

În acest weekend are loc şedinţa Biroului Permanent Judeţean al partidului, iar liderii PP-DD sunt deciși să clarifice toate problemele semnalate în filială în ultima perioadă.

 

 

Comments

  1. Ionut says:

    Acest Purec, care este un tradator profesionist, era normal sa traga un partid tanar ca PP-DD in jos si sa reuseasca cu viclenia lui sa se strecoare spre functiile la care a sperat toata viata. Cum ca a ajuns acolo, era normal sa-si dea arama pe fata. In plus nui mai ajunge la fiusu tot ce are, mai vrea si viceprimar dupa ce ca sta in ANL-ul Primariei, a mai castgat un ANL pe numele vechi al sotiei care lucreaza tot la Primaria unde barbatusu (Purec JR) a votat bugetu. Cate mai vor ticalosii astia.sa fure din bani pubici???..

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/