Plata orelor de parcare se face mai ușor la Iulius Town. A fost introdus sistemul contactless

explo 1000x200

Persoanele care se deplasează cu mașina la Iulius Town pot plăti orele de parcare cu ajutorul cardului. Reprezentanții centrului comercial au anunțat că au fost introduse 11 automate de plată cu POS și au fost pregătite și alte facilități pentru cei care se bucură de serviciile oferite.

Automatele pentru plata cu cardul sunt amplasate la toate nivelurile de parcare, inclusiv la cele exterioare. Cei de la Iulius Town oferă parcare gratuită timp de două ore în intervalul orar 07.00-20.00.

Tariful pentru parcări în Multlevel Parking, Mall Parking și Iulius Gardens Parking este de 3 lei, iar în parcarea VIP tariful este de 5 lei pe oră. Suplimentar, cei care merg la Cinema City beneficiază de încă o oră de parcare gratuită, pe baza biletului de intrare prezentat la Centrul Info.

Parcările sunt gratuite în intervalul orar 20.00-7.00.

tmc 640

„Iulius Town asigură un pachet complet de servicii, punând la dispoziție facilități de parcare dotate cu cele mai moderne tehnologii de acces, semnalizare, detecție şi supraveghere. De asemenea, sunt gestionate de un sistem inteligent care afișează numărul locurilor disponibile la intrări, pe panouri electronice. Iulius Town include locuri de parcare, dispuse în parcări subterane, în cea mai mare parcare supra-etajată din Timișoara și în parcări terane.”, transmit cei de la Iulius Town.

Iulius Town încurajează deplasarea cu mijloace alternative de transport, iar în acest sens au fost amenajate peste 800 de locuri pentru biciclete. La acestea se adaugă și stațiile de încărcare pentru mașinile electrice, precum și spațiile special dedicate acestui tip de autovehicule.

Regulamentul complet de funcționare a parcării poate fi consultat și AICI.