Plata impozitelor, a taxelor și a amenzilor, la doar un click distanță pentru locuitorii din Moldova Nouă

explo 1000x200

Locuitorii din Moldova Nouă își pot plăti mult mai ușor dările după ce administrația locală a pus în funcțiune platforma ghișeul.ro.

În contextul pandemiei de COVID-19, dar și pentru a veni în sprijinul celor care au domiciliul în Moldova Nouă, dar lucrează peste granițe, administrația locală a implementat o nouă metodă de plată a impozitelor şi taxelor locale, dar şi a altor taxe asimilate acestora, precum şi a amenzilor aplicabile în 2021.

„Suntem foarte mulţumiţi că, într-un final, am reuşit implementarea sistemului de plată online a dărilor către bugetul local cu ajutorul platformei ghişeul.ro. Este un mare pas înainte care, sunt convins, va conduce la o mai bună gestionare a taxelor şi impozitelor locale, crescând astfel gradul de colectare a lor. De acum, oricine are un card bancar, un calculator şi o legătură la internet, nu va mai fi nevoit să facă un drum până la Serviciul Taxe şi Impozite, ci va putea să acceseze platforma ghişeul.ro pentru a plăti tot ce are de plătit. Aş vrea să fiu bine înţeles. Această nouă facilitate nu se adresează doar celor care sunt departe de casă, ci şi locuitorilor din Moldova Nouă care vor putea să-şi achite dările către bugetul local de acasă, fără drumuri inutile şi, poate, uneori cozi, astfel că nu vor mai fi nevoiţi să piardă timpul pe la ghişeele Primăriei.”, spune primarul Ion Chisăliţă.

banner 970 x 250